Booking.com marketing, doelgroep, vrienden, retargetting, stalken
Hé Booking.com, ik had toch geen stalker geboekt?!
10 december 2015
Fashion Week official blog reporter
18 januari 2016

Louwmans Loden leeuw voor slechtste video content 2015!

Louwmans lood. winnaar loden leeuw, slechtste slagzin

Veel bedrijven willen iets met videocontent. Sterker nog, veel bedrijven doen anno 2015 ook daadwerkelijk iets met videocontent.

Met als doel: viral!

Heiligt dit doel nou alle middelen? Of moet je het daadwerkelijke doel niet uit het oog verliezen: het overbrengen van de juiste boodschap.

Juist daar gaat het nog weleens mis. Met het resultaat dat je wel goed gezien wordt, maar niet op de manier zoals je dat voor ogen hebt. Heb je dan succes?

Wat nou als je bijvoorbeeld hele exclusieve auto’s verkoopt? Wil je dan overkomen als een louche autodealer of liever als een chique exclusieve voiture showroom.

Deze week werd de Loden Leeuw winnaar bekend gemaakt: TUI werd bekroond tot meest irritante reclame. Van harte gefeliciteerd met deze Loden Leeuw en de bijkomende free publicity! Zo feliciteerde ik vorig jaar ook HoyHoy nog persoonlijk. Pas na het behalen van de Loden Leeuw wist ik namelijk wie HoyHoy was en wat ze doen. De betreffende marketingmanager was erg enthousiast!

Beste reclame is de slechtste slogan
Ook werd deze week de slechtste slogan van het jaar beloond met de beste reclame die het bedrijf kon krijgen, namelijk de prijs van “slechtste slogan”. Die reclame geef ik Heibedrijf Steenman dan ook met alle plezier!
Slechtste slagzin, video content, loden leeuw, Louwmans, TUI
Bij Louwmans Exclusive moeten ze het volgende hebben gedacht:

  • Iets doen met videocontent -> Hey, dat kunnen wij ook!
  • Viral -> Hey, dat kunnen wij ook!
  • Een prijs winnen in 2015, zoiets als de Loden Leeuw -> Hey, dat kunnen wij ook!

 

Vandaar dat ik Louwmans Exclusive wil nomineren voor een prijs, Louwmans Lood! Pakken ze toch maar even mee met de eindsprint! Hopelijk geeft de eindsprint wat budget om volgend jaar met iets fatsoenlijks te komen:

 

 

We hebben iets bijzonders voor u, bekijk hieronder onze videoboodschap.

Posted by Louwman Exclusive on vrijdag 11 december 2015

Mochten jullie nog andere online video’s hebben die ook in aanmerking komen voor slechtste videocontent 2015, dan zie ik ze graag tegemoet! Laten we één van deze bedrijven eens in het zonnetje zetten!

Volg G-Tail ook op Facebook!

Inspireer iemand anders ook door deze blog te delen:
Share

Comments are closed.