Workshop: De kracht van Online Marketing

Een introductie in online-marketing waar iedere ondernemer wat aan heeft.

Ludzer Scheepstra van ACS verzekeringen

Praktische workshop Online Marketing voor beginners.

Thomas van Til van Dimebox

Weet jij jouw doelgroep online te bereiken?

Het is geen makkelijke opgave. En dat snap ik als online marketeer. Twee jaar lang heb ik me verdiept in de materie. En nu help ik jou graag in een drie uur durende sessie om zelf een goede online campagne op te zetten.

Heb ik jou bereikt met een of meerdere van onderstaande onderwerpen?

Ze komen aan bod:

    - Google Adwords (retargetting en zoekwoorden campagne)

    - Email marketing campagne opzetten (oa slim een email lijst aanmaken)

    - Facebook advertentie campagne opzetten (en slim doelgroepen aanmaken)

Ik zal de theorie met jullie doorlopen met slimme trucjes om de conversie te verhogen om vervolgens samen met jullie de praktijk in te gaan, zodat je aan het eind van de sessie jouw eigen campagne hebt staan.

In een intieme avondsessie help ik jullie vooral om alles in de parktijk te gebruiken

Wie: ZZP'ers, ondernemers en marketeers van MKB bedrijven die bij willen leren.

Kosten: Nu €149,- p.p. (ex BTW). Met maximaal 6 deelnemers.

Waar: Amsterdam op de Willem Fenengastraat.

Hoe: Inschrijven hieronder!

Vragen? Klik hier!