SNS Franchise: Online marketing project G-Tail

Marketing voor SNS Franchise, G-Tail online marketingDoel campagne: ondernemers vinden voor SNS Franchise die een winkel willen beginnen.

Tijdsbestek: Minimaal 6 maanden, start is begin 2017.

Doelgebieden: Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam.

Nieuwe winkels SNS Franchise
Waar veel banken hun filialen sluiten opent de SNS juist weer nieuwe winkels. Dit gebeurt vooral op basis van hun franchise model.

Uitdaging voor SNS Franchise
SNS Franchise vroeg aan G-Tail Marketing om mee te denken met hun waar online mogelijkheden liggen om de doelgroep te bereiken. De doelgroep bevindt zich namelijk in een specifieke niche. Traditionele methodes bleken duur en niet effectief.

Strategie uitgedacht en aan het uitvoeren
Voor dit project hebben we een strategie uitgedacht waarbij we verschillende middelen inzetten, die we weer verspreiden met verschillende media. Zo hebben we een webinar opgezet, waarmee we potentiële leads hebben verkregen. Ook maken we gebruik van blogs, video en creatieve Google banners.
De media die we inzetten zijn Facebook, LinkedIn, Google en Twitter. Ook maken we gebruik van remarketing en e-mail marketing.

Goed voorbeeld van een blog, die we schreven voor SNS Franchise en die het goed heeft gedaan op social media was een blog over Afrojack en SNS.

Zie hieronder een voorbeeld van de video waaraan we hebben bijgedragen. Doel: een sympathieke video die het gevarieerde leven toont van een voorbeeld franchisenemer.

.

Inspireer iemand anders ook door deze blog te delen:
Share